Potřebujete poradit či pomoci

s prodejem nebo pronájmem vaší nemovitosti?

Hledáte nový domov?

Jmenuji se Pavla Kunstová a jsem realitní makléřka z Ostravy. Má první realitní, pracovní zkušenost byla v roce 2017 v realitní kanceláři, kde jsem pracovala jako asistentka a už tehdy se mi tento obor velmi líbil. Pomáhat lidem plnit jejich sny o krásném bydlení a zároveň dělat práci, která mě baví, mi přišlo skvělé.

V té době jsem byla časově vytíženější a tak jsem se poté několik let věnovala klidnějším financím, díky kterým jsem nasbírala cenné zkušenosti. Kolem realit jsem se ale stále pohybovala a proto jsem se k nim nyní vrátila s nadšením a energií, kterou chci předat klientům.

Vzhledem k tomu, že sama mám rodinu, je pro mě důležité vracet se domů, kde se citíme bezpečně a útulně. Proto i Vám velmi ráda pomůžu s bydlením, ať už budete chtít prodat, pronajmout nebo koupit vysněnou nemovitost k bydlení či podnikání. Kromě osobního přístupu je pro mě také klíčová oboustranná důvěra a spokojený klient, který ocení dobře odvedenou práci. Pokud potřebujete v realitách  poradit, nebo pomoct, neváhejte se ozvat. Budu se těšit na naši případnou spolupráci. 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně